MILJÖ & ANSVAR

Vi vill att ni ska känna er säkra i tanken att både produktionen och allt runt omkring är noga utvalt och genomgått. Detta för att kunna leverera en truck som inte bara är oerhört driftssäker utan även gör gott för förare, plånbok och världen.

Miljö

Det handlar om minskad energianvändning, sunda materialval, minskad miljö- och klimatpåverkan. Hela vår organisation ska ha ett genomgående miljötänk för en hållbar framtid.

En truck från Actil kan du förvänta dig har en lång livslängd. Våra konstruktörer arbetar ständigt med att söka efter bättre alternativ och lösningar. De utsatta komponenterna är ordentligt tilltagna för att hålla en lång tid framöver. Om ett byte behövs så kan du vara säker på att både tillverkningen av detaljen och frakten är noga uträknade för att ha en så minimal miljöpåverkan som möjligt. Det sker genom lokala leverantörer och optimerade transporter.

Våra åtgärder leder kontinuerligt till minskad klimatpåverkan, något som lönar sig i alla led. 

Ergonomi

Varje truckförare förtjänar en ordentlig arbetsplats. Därför lägger vi extra stor omsorg vid konstruerandet av manöverutrymmets utformande. Anpassningen genomförs inte bara med hänsyn till den fysiska ergonomin utan också efter samtliga mänskliga aspekter. 

​En stor del av de påfrestningar som en truckförare utsätts för dagligen är vibrationer. Dessa har vi effektivt minimerat genom innovativa lösningar i golv, manöverpanel, stol, länkhjul mm. Om det mot förmodan skulle behövas ytterligare anpassning av trucken är det självklart inga problem. Vi har stor erfarenhet att kundanpassa våra truckar för stora som små behov.

Kvalitet

Kvalité för oss på Actil Warehouse Trucks innefattar mycket mer än bara truckegenskaper, det handlar även om pålitlighet och trovärdighet i vår service. Vår målsättning är att du som kund ska känna trygghet i att trucken produceras utifrån de högsta säkerhetskrav som ställs på marknaden, och att efterföljande service lever upp till era specifika behov. Alla truckar som vi levererar är konstruerade för kontinuerlig drift, treskift dygnet runt, år efter år. Skulle det bli några eventuella problem har vi ett komplett team som är redo att supporta dig.

På Actil Warehouse Trucks ansvarar varje montör för sin truck och är med i processen till dess att den är redo att fraktas till dig som beställare. Samtliga ansträngningar gör att vi kan säkerställa de höga krav som vi på Actil ställer på kvalitén.

Life Time Cost

Vid köp av en truck är det viktigt att se till helheten. Sett över en trucks livstid är inköpskostnaden bara en del. Därför är det viktigt att även se till driftsäkerhet, reparationsmöjligheter och servicenätverk för att säkerställa att trucken vid stopp så snabbt som möjligt kommer tillbaka i drift. En truck som är köpt av Actil Warehouse Trucks är konstruerad med beprövade metoder och erkänd teknik.

Vår målsättning är att alltid ligga i framkant av utvecklingen dock utan att på något sätt experimentera på kundernas bekostnad. Därför kan du förvänta dig att truckar som kommer från Actil kommer att hålla i en lång tid framöver.

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.