"ACTILS PLOCKTRUCK ÄR BÄST PÅ MARKNADEN"

All försäljning sker genom ett rikstäckande återförsäljarnät. Reservdelssortimentet är stort och även delar till truckar som är 30-40 år gamla lagerhålls.

Har ni vägarna förbi, kom in och besök oss. Här finns alltid demotruckar för provkörning.

Fabriken är belägen i Vreta Kloster, strax utanför Linköping, 200 km söder om Stockholm. Här utvecklar och producerar vi elektriska inomhustruckar. Genom moderna produktionsmetoder och en bra laganda uppnås en god kapacitet på en effektiv lokalyta om ca 4000 kvm. Merparten av tillverkningen är inriktad på ståstaplare, sittstaplare, låglyftare, plocktruckar och ledstaplare. Specialtruckar upptar ca 25% av produktionen och genom nära samarbete mellan konstruktions- och produktionsavdelningen är ingenting omöjligt. 

ACTILS HISTORIA

1954 började Kugelverken AB i Linköping tillverka gaffeltruckar under varumärket Abeko. I en tid när hanteringskraven på pallställ och pallstaplare blev allt större specialiserade sig företaget på innovativa inomhustruckar som motsvarade kundens önskemål. Bekymret, enligt ett flagnat särtryck från tidningen Skandinavisk Emballage- och Transporttidskrift, var "svårigheterna att hinna med alla beställningar".

Mycket är sig likt 60 år senare, även om företaget bytt namn till Actil Warehouse Trucks och att vi flyttat från Gamla Tanneforsvägen i Linköping till Flemma i Vreta Kloster.

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.