Se till totalekonomin när ni väljer eltruck

De flesta stirrar sig blinda på inköpspriset när de ska köpa eltruck. Det viktigaste för en bra affär är lång hållbarhet med låga underhållskostnader över hela eltruckens livslängd. Vi erbjuder det.

​Vi har ett brett utbud av modeller och vår styrka är att vi anpassar eltruckarna helt efter dina önskemål.

Stefan Kocken
​Key Account

Jan Almkvist, Exportsäljare

PÅLITLIG VÄRLDSOMSPÄNNANDE EXPORT

Det finns ett stort behov av förhållandevis enkla robusta produkter runt om i världen. Actil Warehouse Trucks ställning på den internationella marknaden stärks för varje år som går och exporten ökar stadigt. Vi har i dagsläget många återförsäljare i ett 25-tal länder.

Välj rätt eltruck för ditt behov

I vårt sortiment av eltruckar finns ett tiotal basmodeller, med allt från ståstaplare till plocktruckar. Samtliga eltruckar är konstruerade för att klara tuffa miljöer och kontinuerlig drift. En del av produktionen är även inriktad på konstruktion av specialtruckar utifrån kundernas önskemål. Se över vårt sortiment och kontakta oss, så vägleder vi dig till rätt eltruck.

Läs mer om våra eltruckar här.

Reservdelar / Service

Effektiv reservdelsförmedling för löpande underhåll samt byte när någonting har gått sönder är kanske den viktigaste funktionen för eltruckens livslängd och säkerhet. Ordern expedieras så snart den inkommit och vanligtvis har beställaren varorna dagen efter.

Beställ reservdelar här.

Återförsäljare för ABEKO eltruckar

För att få mer information om vårt sortiment, gå in under produkter. Där kan ni söka upp rätt truckmodell, ladda ner information om produkten och datablad som PDF. Kontakta oss för upplysning om var din närmaste återförsäljare finns.

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.