Du har en äldre webbläsare. För att se hemsidan på bästa sätt, ladda ner en senare version.

Google Chrome
Mozilla Firefox
Microsoft IE
Apple Safari

Se till totalekonomin när ni väljer truck

De flesta stirrar sig blinda på inköpspriset när de ska köpa truck. Det viktigaste för en bra affär är lång hållbarhet med låga underhållskostnader över hela truckens livslängd. Vi erbjuder det.

​Vi har ett brett utbud av modeller och vår styrka är att vi anpassar truckarna helt efter dina önskemål.

Stefan Kocken
​Key Account
Start Produkter Försäljning Reservdelar/Service Begagnat/demo Kontakt Om företaget
Jan Almkvist, Exportsäljare

Pålitlig världsomspännande export

Det finns ett stort behov av förhållandevis enkla robusta produkter runt om i världen. Actil Warehouse Trucks ställning på den internationella marknaden stärks för varje år som går och exporten ökar stadigt. Vi har i dagsläget många återförsäljare i ett 25-tal länder.

 

Produkter

I vårt sortiment finns ett tiotal basmodeller, med allt från ståstaplare till plocktruckar. Samtliga truckar är konstruerade för att klara tuffa miljöer och kontinuerlig drift. En del av produktionen är även inriktad på konstruktion av specialtruckar utifrån kundernas önskemål.

 

Reservdelar / Service

Effektiv reservdelsförmedling för löpande underhåll samt byte när någonting har gått sönder är kanske den viktigaste funktionen för truckens livslängd och säkerhet. Ordern expedieras så snart den inkommit och vanligtvis har beställaren varorna dagen efter.

Återförsäljare och Mer information

​För att få mer information om vårt sortiment, gå in under produkter. Där kan ni söka upp rätt truckmodell, ladda ner information om produkten och datablad som PDF. Kontakta oss för upplysning om var din närmaste återförsäljare finns.

Actil Warehouse Trucks AB

Flemma Muggebo 2
585 78 Vreta Kloster
Sverige

Tel +46 (0)13 – 602 00

info@actil.se

Actil Warehouse Trucks AB ©

Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på
​denna hemsida och göra den mer relevant för dig